+ 38057 750-90-10



Принцип роботи багатофункціональних тренажерів (слінг NEWBODY, трапеція NEWBODY і петлі NEWBODY) полягає у використанні людиною маси власного тіла і сили тяжіння. Під час тренувань м'язи статично напружуються. Навантаження не локалізується в одному м'язі, через це є можливість добре пропрацювати м'язи-стабілізатори, зв'язки та сухожилля. На відміну від звичайних тренажерів, які розраховані на певну групу м'язів, на нових тренажерах NEWBODY можна виконувати комплекси вправ різноманітної цільової направленості: на розвиток координації, м'язової витривалості, загальної гнучкості, покращення рухливості суглобів. При цьому досягається високий тренувальний ефект.

Петлі NEW BODY

фитнес эквилибристика

На петлях NEWBODY можна виконувати велику кількість вправ для верхньої і нижньої частин тіла. Є можливість легко та швидко переключатися з однієї вправи на іншу. Виконання цих вправ не займе багато часу. За рахунок своєї універсальності, мобільності, зручності та безпечності, функціональні петлі NEW BODY є ефективними для атлетів всіх рівнів. Займатися можливо скрізь. Петлі  NEWBODY зручні в використанні та економлять час.

Характеристика: петлі виготовлено із спеціалізованої, міцної, приємної на дотик тканини; ручки - із нержавіючої сталі, гумовані.

Трапеція NEW BODY

трапеция перекладина

Різновид тренажерного комплексу NEWBODY.  По суті, це тренування на міцних ременях з надійною системою кріплення. В процесі тренувань повторюються рухи, які зв'язані з повсякденним життям та спортом. Долаючи поперемінне навантаження на трапеції  NEWBODY, покращуються сила, загальна витривалість організму, моторні навички, гнучкість суглобів, робота м'язів-стабілізаторів. Ефект таких тренувань є

неоцінимим в повсякденному житті та спорті.

Характеристика: міцні ремені з отворами для вибору висоти перекладини; перекладина із нержавіючої сталі

Слінг NEWBODY

флай йога растяжка и силаХарактеристика: слінг виготовлено із спеціалізованої, міцної, приємної на дотик тканини.Велика кількість вправ, котрі допоможуть максимізувати можливості, для досягнення нового рівня фізичної підготовки. Комплекс на слінгу NEWBODY об'єднує в собі стретчінг та силові вправи.  Це просто для спортсменів і новачків.

Займатися на тренажерах можуть люди з  різним рівнем фізичної підготовки. Професійним спортсменам заняття допоможуть досягти ще більшої функціональності та витривалості, послугують доповненням до загальної тренувальної програми в тренажерному залі. Звичайні люди відчують себе краще, збільшиться фізична активність.

упражнения в воздухе

Найвигіднішим для Вас стане придбання наших тренажерів у комплексі, так як у Вас з'явиться можливість проведення тренування по колу. Тренування по колу – це комплекс різноманітних вправ на кожному з тренажерів (слінг NEWBODY, трапеція NEWBODY та петлі NEWBODY) по черзі.  Таке тренування забезпечує рівномірне навантаження на всі групи м'язів, а також на серцево-судинну і дихальну системи. Тренування по колу має масу плюсів. Перший і вагомий – це час. Таке тренування продовжується протягом 45-50 хвилин. Це дуже важливо для людей, котрим постійно не вистачає часу. Окрім цього, розпочати заняття можливо в будь-який зручний для клієнта час. Також, тренування по колу дозволяє більшій кількості відвідувачів займатися одночасно.

Таким чином, тренування по колу на тренажерах  NEWBODY, забезпечує Вам ефективне використання простору та часу з максимальною віддачею, як для Вас, так і для Ваших відвідувачів.

Придбавши тренажери NEWBODY, Ви гарантовано отримуєте комплекс вправ, котрий буде розроблено спеціально для Вашого залу, виходячи з його технічних характеристик і можливостей.

Замовити бажаний набір тренажерів можна за телефоном

+38 096 546 7070

Навчання фітнес інструкторів або підвищення кваліфікації вибирайте в Федерації Нью Боді.

ФИТНЕС КУРСЫ ОН-ЛАЙН

индивидуальный график

качество и профессионализм

преподаватели рядом с Вами в скайпе

информационная поддержка после обучения




тейпирование лица от морщин

ЭСТЕТИЧЕСКОЕ ТЕЙПИРОВАНИЕ ЛИЦА И ТЕЛА

РАЗГЛАЖИВАЕМ МОРЩИНЫ

ЗАМЕДЛЯЕМ ПРОЦЕСС СТАРЕНИЯ

ХУДЕЕМ

 

 

 



Курсы массажа в Харькове

Качество и профессионализм в обучении 10 лет!

Оздоровительный, спортивный, антицеллюлитный, косметологический и  другие виды массажа .


фитнес тестирование

Тестирование NEWBODY® будет полезным для каждого фитнес-инструктора, проводящего персональные тренировки, массажистам антицеллюлитного массажа, салонам красоты и персональным тренерам.


фитнес эквилибристикаМНОГОФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ТРЕНАЖЕРЫ
СЛИНГ NEWBODY

ТРАПЕЦИЯ NEWBODY

ПЕТЛИ NEWBODY